Auto wrappen, autoruiten blinderen en fleetmarking in Den Bosch

Uw wagenpark voorzien van een nieuw uiterlijk

Woont u in Den Bosch en bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in auto’s wrappen, fleetmarking of autoruiten blinderen? Neem dan contact op met Carwrapmasters.nl. Onze medewerkers werken met veel plezier aan het nieuwe uiterlijk van uw voertuig.

Wagenparkbelettering in de buurt van Den Bosch

Beschikt uw bedrijf  over meerdere voertuigen, maar zijn deze nog niet voorzien van uw huisstijl? Bij Carwrapmasters.nl zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van fleetmarking en autoreclame in Den Bosch. Of het hier nu gaat om permanente of tijdelijke autobelettering van uw wagenpark, wij zorgen ervoor dat uw huisstijl zichtbaar wordt in het straatbeeld. Ons team bestaat uit professionele medewerkers, die met passie bezig zijn met hun vak. Wij maken van uw wagenpark een echt uithangbord voor uw bedrijf door autobelettering en fleetmarking in Den Bosch.

Autoruiten blinderen in verschillende tinten

Wilt u meer privacy, een minder inbraakgevoelige auto, geen belemmering van zonlicht en toch goed zicht naar buiten? Laat dan uw autoruiten blinderen in Den Bosch. Wij brengen raamfolie aan dat voldoet aan de geldende richtlijnen en huidige wetgevingen omtrent lichtdoorlaatbaarheid. Hierdoor kunt u zorgeloos met geblindeerde ramen rondrijden, zonder dat u daar problemen aan ondervindt. Bij Carwrapmasters.nl kunt u uw autoramen tinten voor verschillende type auto’s en busjes. De raamfolie dat wij aanbrengen is tegen vrijwel ieder schoonmaakmiddel bestand en heeft een krasvaste beschermlaag tegen lichte beschadigingen. Wanneer wij uw ramen tinten of blinderen bieden wij de garantie dat er geen luchtbellen, stofdeeltjes of kreukels aanwezig zijn. Desondanks geven wij u tien jaar garantie, zodat u jarenlang plezier heeft van uw geblindeerde autoruiten.

Een uniek uiterlijk door carwrappen Den Bosch

Bij Carwrapmasters.nl wrappen wij auto’s en zorgen zo voor een uniek en nieuw uiterlijk van uw auto. Bij het carwrapping in Den Bosch pakken wij uw auto als het ware in. Hierbij kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren in mat, glans of zijdeglans. Ook kunt u kiezen uit full colour prints, een motief of uw eigen ontwerp. De wrap folies die wij gebruiken, zijn van hoge kwaliteit en stoot- en krasvast. Hierdoor heeft u lang plezier van de nieuwe uitvoering van uw auto. Wanneer uw auto voorzien is van car wrap, moet u dit doorgeven aan de RDW. Hierna kunt u zorgeloos met uw nieuwe auto rond rijden.

Wat is er mogelijk met carwrapping?

Wanneer u uw auto van een nieuw uiterlijk wilt laten voorzien, is er erg veel mogelijk. U kunt kiezen voor striping, een full colour print wrap of slecht enkele onderdelen laten wrappen zoals sierlijsten, het dak, een grill of de spiegelkappen. Het voordeel hiervan is dat u voor een relatief lage prijs uw auto een unieke look kunt geven. Bij Carwrapmasters.nl zijn wij niet alleen gespecialiseerd in carwrapping, maar wij wrappen ook andere voertuigen als scooters, motoren en zelfs treinen.

Bel of mail met Carwrapmasters.nl vanuit Den Bosch

Ons team bestaat uit professionele en gepassioneerde medewerkers die uw wens vertalen naar een uniek ontwerp. Hierdoor hebben wij al veel projecten voor auto wrappen, autoruiten blinderen en fleetmarking in de regio van Den Bosch, zoals in Rosmalen, Empel, Hintham, Vinkel, Berlicum, Vught, Vlijmen, Sint-Michielsgestel en Nuland mogen realiseren. Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of heeft u nog meer vragen? Mail dan naar info@carwrapmasters.nl of bel ons op 013-7506355. Carwrapmasters.nl is hèt bedrijf voor een uniek uiterlijk aan uw auto door wrapping of het blinderen van autoramen in Den Bosch.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in het laten carwrappen van uw auto, bestelbus of vrachtwagen? Vul dan onderstaand formulier volledig in.

(Met de * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.)