Auto wrappen

Een uniek uiterlijk van uw auto

Wilt u uw auto laten wrappen en zo zorgen voor een uniek uiterlijk van uw auto? Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het maken van mooie ontwerpen en het uitvoeren van auto’s wrappen. Met een grote diversiteit aan kleuren in glans, mat, zijdeglans, verschillende motieven, striping of full colour prints, zorgen wij ervoor dat uw voertuig een bijzondere uitstraling krijgt. Kom met uw ontwerp bij ons langs voor het bestickeren van uw auto. Heeft u nog geen eigen ontwerp voor de carwrapping van uw auto? Dan kijken we samen met u naar de mogelijkheden en vertalen wij uw wens in een ontwerp.

Wat is auto wrappen?

Carwrapping betekent letterlijk ‘het inpakken van een auto’. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige wrapfolies. Deze folies zijn stoot- en krasvast. Hierdoor zal u lang plezier hebben van de nieuwe uitvoering van uw auto. Wij brengen niet alleen wrapfolie aan op auto’s van particulieren. Ook wanneer u uw bedrijfsauto wilt voorzien van car wrap voor een actie of meer naamsbekendheid, kunt u bij ons terecht. Naast het auto wrappen zijn wij ook gespecialiseerd in fleetmarking of het blinderen van uw autoruiten. Carwrapmasters.nl gaat verder dan alleen carwrapping. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het wrappen van uw scooter, motor, vrachtwagen of oplegger.

Referenties carwrappen

De nazorg van auto auto wrappen

Het onderhoud aan uw auto verschilt niet veel wanneer deze is gewrapt. Vuil moet regelmatig verwijderd worden. Wanneer u uw auto gaat wassen, doe dit dan bij voorkeur met de hand. Indien u heeft gekozen voor een matte of satijnglas car wrap, moet u geen waxlaag aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat het effect van de aangebrachte folie verdwijnt. Bij het aanbrengen van de wrapfolie, zorgen wij voor een beschermende basislaag. Hierdoor is het toekomstig onderhoud van uw auto makkelijker. Wel raden wij aan om na het auto wrappen uw auto te onderhouden met de daarvoor speciaal bestemde producten.

Meer weten over auto wrappen

Wij werken met een team van enthousiaste medewerkers die passie hebben voor hun vak. Zij vertalen uw wens in een uniek ontwerp en zorgen daarna voor een strak en uniek resultaat. Hierdoor maken wij van uw auto een echte eyecatcher. Op de uitvoering en de kwaliteit het wrapfolie bieden wij u garantie. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of is uw auto toe aan een nieuw uiterlijk? Neem dan contact op via info@carwrapmasters.nl of bel naar 013-7506355 en laat uw auto wrappen bij Carwrapmasters.nl te Tilburg.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in het laten carwrappen van uw auto, bestelbus of vrachtwagen? Vul dan onderstaand formulier volledig in.

(Met de * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.)