Fleetmarking

Uw voertuigen voorzien van fleetmarking

Heeft u voor uw bedrijf een wagenpark en denkt u aan fleetmarking of autoreclame? Dit houdt in dat uw wagenpark voorzien wordt van uw huisstijl. Dit kan beginnen bij twee bestelbusjes, maar kan ook uitgroeien tot verschillende modellen bedrijfsauto’s en vrachtwagen. Deze wagenparkbelettering kunnen wij helemaal voor u verzorgen. U kunt hierin zelf een ontwerp aandragen. Wanneer u nog geen ontwerp heeft, kunnen wij met u meedenken en overgaan tot de uiteindelijke uitvoering. Ook voor het verwijderen van eventuele acties op uw wagenpark of autobelettering, kunt u bij ons terecht.

Uw wagenpark als uithangbord door fleetmarking

Met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en deskundigheid op het gebied van carwrapping hebben vele bedrijven voor hun fleetmarking zaken met ons gedaan. Het ontwerp van uw huisstijl zal door onze professionals aangebracht worden op uw wagenpark. Ons team bestaat uit enthousiaste medewerkers die met veel passie bezig zijn met hun vak. Zo wordt uw wagenpark een echt uithangbord voor uw bedrijf met autoreclame of autobelettering. Wij geven op zowel de uitvoering als de kwaliteit van de wrapfolie dat wij aanbrengen garantie. Tevens kunt u voor herstelwerkzaamheden van uw wagenparkbelettering bij ons terecht. Deze nazorg wordt ook door onze professionele medewerkers uitgevoerd.

Referenties fleetmarking

Het ontwerp van uw wagenpark

Waar vroeger een wagenpark werd voorzien van een logo en telefoonnummer, is ook fleetmarking met de tijd meegegaan. Zo kunnen wij zorgen dat de voertuigen van uw wagenpark geheel of gedeeltelijk worden voorzien van uw huisstijl. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een tijdelijke autobelettering. U kunt ervoor kiezen om acties in het straatbeeld te laten verschijnen. Uw wagenpark is immers een visitekaartje voor uw bedrijf. Op het gebied van wagenparkbelettering kunnen wij het volgende voor u doen:

  • Zorgen voor een ontwerp, zodat u ziet wat u kunt verwachten
  • De gehele huisstijl op elk voertuig van uw wagenpark plaatsen
  • Advies geven over het onderhoud van uw wagenpark
  • Eventueel verwijderen van de fleetmarking

Meer informatie over fleetmarking?

Carwrapmasters.nl begeleidt het hele project van begin tot eind. Of het nu gaat om het ontwerpen tot het aanbrengen van de huisstijl. Heeft u verdere vragen of wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Kom dan gerust langs in onze showroom, neem dan contact op via info@carwrapmasters.nl of bel naar 013-7506355. Wij verzorgen fleetmarking en autoreclame voor uw gehele wagenpark.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in het laten carwrappen van uw auto, bestelbus of vrachtwagen? Vul dan onderstaand formulier volledig in.

(Met de * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.)