Auto wrappen, autoruiten blinderen en fleetmarking in Dongen

Uw auto voorzien van een nieuw uiterlijk

Zoekt u een bedrijf in Dongen dat gespecialiseerd is in auto wrappen, autoruiten blinderen of het aanbrengen van fleetmarking? Kom dan langs bij Carwrapmasters.nl. Wij zorgen ervoor dat uw auto de weg op kan met een nieuw en uniek uiterlijk.

Autoruiten blinderen in de buurt van Dongen

Bij Carwrapmasters.nl brengen wij raamfolie op auto’s aan van hoge kwaliteit. Dit raamfolie is verkrijgbaar in verschillende tinten, bestand tegen de meeste schoonmaakmiddelen en heeft een krasvaste beschermlaag tegen lichte beschadigingen. Wanneer u ervoor kiest om uw autoruiten te laten blinderen, bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Het heeft een zonwerende werking met 100% UV-wering
  • Zicht naar buiten wordt niet belemmerd
  • Inkijk naar binnen wordt sterk verminderd
  • Getinte autoruiten zorgen voor minder inbraakgevoeligheid
  • Het interieur van uw auto blijft langer goed

Autoramen tinten is een nauwkeurige klus. Maar wij verzekeren u dat er geen luchtbellen, strepen of stofdeeltjes te zien zijn wanneer wij uw ramen tinten of blinderen in Dongen. Laat Carwrapmasters.nl uw autoruiten tinten of blinderen voor het beste resultaat.

Fleetmarking voor uw wagenpark in Dongen

Het wagenpark dat u bezit als bedrijf wordt vaak gezien als een uithangbord. Bij Carwrapmasters.nl kunnen wij dit gehele wagenpark, van twee auto’s tot verschillende modellen bedrijfsauto’s, busjes en vrachtwagens, voorzien van uw huisstijl. Hierdoor zal uw bedrijf door autoreclame in Dongen meer naamsbekendheid krijgen. U kunt kiezen voor een permanente autobelettering, maar ook voor een tijdelijke. Hierdoor kunt u bepaalde acties er echt uit laten springen. Onze professionele medewerkers brengen de wagenparkbelettering met de grootste zorg aan op uw voertuigen. Ook eventuele herstelwerkzaamheden worden door onze medewerkers uitgevoerd. Carwrapmasters.nl begeleidt en voert het hele project voor autobelettering en autoreclame in Dongen uit van begin tot eind.

Een auto met een uniek uiterlijk

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het auto wrappen in Dongen om auto’s zo te voorzien van een uniek uiterlijk. Hierbij kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren in glans, mat of zijdeglans. Ook brengen onze medewerkers full colour prints of motieven aan. Zo vertalen zij uw wens naar een uniek ontwerp en zorgen ze voor een strak resultaat in Dongen. Wanneer u zelf geen ontwerp heeft, kunnen wij hier samen naar kijken en tot een mooi ontwerp komen. Wanneer uw auto gewrapt is, verschilt het wat betreft onderhoud niet veel. Vergeet alleen zeker niet uw nieuwe kleur door te geven aan de RDW. Dit is namelijk verplicht.

Full colour wrap of striping in Dongen

Een auto kan gewrapt worden in vele soorten en kleuren wrap folie. Bij Carwrapmasters.nl is alles mogelijk. U kunt uw volledige voertuig, zoals een auto, scooter of motor laten wrappen. Maar u kunt ook bepaalde onderdelen laten wrappen. Hierbij moet u denken aan sierlijsten, een grill, het dak of de spiegelkappen. Bekijk ons portfolio om inspiratie op te doen. Wij zorgen voor de strakste carwrapping in Dongen.

Bel of mail voor meer informatie vanuit Dongen

Wij hebben al veel werkzaamheden op het gebied van autoruiten blinderen, auto wrappen en fleetmarking in de regio Dongen, zoals in Hulten, De Moer, Kaatsheuvel, Oosterhout en Oosteind mogen uitvoeren. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Dan kunt u makkelijk contact met ons opnemen door te mailen naar info@carwrapmasters.nl of bel ons op 013-7506355. Wij zorgen voor een uniek uiterlijk van uw auto of wagenpark in Dongen.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in het laten carwrappen van uw auto, bestelbus of vrachtwagen? Vul dan onderstaand formulier volledig in.

(Met de * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.)