Carwrap voor Stichting PIM

Visie Stichting Pim
Stichting Pim is een kleinschalige zorgwoning voor jongeren met een meervoudige beperking.
Bij stichting Pim wonen 16 jongeren, ontvangen 22 jongeren dagbesteding en logeren er regelmatig kinderen/ jongeren als gast. Wij geloven dat kleinschaligheid in de zorg, nabijheid van ouders en andere betrokkenen en een volwaardige plaats in een kleine (dorps)gemeenschap voor onze kinderen een goede plek is. Een plek waar huiselijkheid, ondersteuning op alle mogelijke gebieden en veel persoonlijke aandacht ervoor zorgen dat onze kinderen zich veilig voelen en worden aangemoedigd om zich te laten zien.
Ieder kind wordt er gekend. Ieder kind ervaart nabijheid van anderen. Voor ieder kind zijn we op zoek naar de juiste benadering vanuit respect voor zijn/ haar mogelijkheden. Ieder kind wordt door middel van individuele aandacht uitgenodigd om zichzelf te laten zien. Kleinschaligheid biedt de optimale voorwaarden om privacy, zelfstandigheid en
keuzevrijheid gestalte te geven. We slagen in onze missie wanneer veiligheid, speelsheid, ontspanning en inspanning voor alle kinderen op maat aanwezig is.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Carwrapmasters.nl is de specialist in carwrapping en fleetmarking!