Auto wrappen, autoruiten blinderen en fleetmarking in Tilburg

Voorzie uw auto of wagenpark van een compleet nieuw uiterlijk

Woont u in Tilburg en zoekt u een gespecialiseerd bedrijf voor auto’s wrappen, autoruiten blinderen of het aanbrengen van fleetmarking op uw wagenpark? Kom dan langs bij Carwrapmasters.nl of neem snel contact met ons op. Ons team heeft jarenlange ervaring als het gaat om auto’s voorzien van een nieuw en uniek uiterlijk.

Fleetmarking op uw gehele wagenpark in Tilburg

Wilt u het gehele wagenpark van uw bedrijf in Tilburg voorzien van fleetmarking of autobelettering? Dan bent u bij Carwrapmasters.nl aan het goede adres. Wij kunnen wagenparkbelettering verzorgen voor kleine en grote wagenparken, van twee bestelbusjes tot verschillende voertuigen. Hierbij kunt u kiezen uit volledige of gedeeltelijke bestickering. Ook is het mogelijk om de bestickering tijdelijk aan te brengen, hiermee kunt u bepaalde acties meer in het straatbeeld brengen. Op het gebied van fleetmarking en autoreclame in Tilburg doen wij het volgende:

  • Zorgen voor een ontwerp, zodat u ziet wat u kunt verwachten
  • De gehele huisstijl plaatsen op elk voertuig van uw wagenpark
  • Advies geven over het onderhoud van uw wagenpark
  • Eventueel verwijderen van de fleetmarking

Autoruiten laten blinderen in Tilburg

Bij Carwrapmasters.nl in Tilburg kunt u uw autoramen laten blinderen of tinten met raamfolie. Dit raamfolie is van hoge kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende tinten, bestand tegen de meeste schoonmaakmiddelen en heeft een krasvaste beschermlaag tegen lichte beschadigingen. De raamfolie dat wij aanbrengen voldoet aan alle geldende richtlijnen omtrent lichtdoorlaatbaarheid. Wanneer u ervoor kiest om uw autoruiten te laten blinderen, bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Het heeft een zonwerende werking met 100% UV-wering
  • Zicht naar buiten wordt niet belemmerd
  • Inkijk naar binnen wordt sterk verminderd
  • Getinte autoruiten zorgen voor minder inbraakgevoeligheid
  • Het interieur van uw auto blijft langer goed

Laat uw ramen tinten of blinderen in Tilburg door Carwrapmasters.nl. Onze ervaren medewerkers brengen de raamfolie aan zonder luchtbellen of stofdeeltjes.

Uw auto als echte eyecatcher

Wij zorgen er samen met ons team van professionals voor dat uw auto een uniek uiterlijk krijgt. Bij Carwrapmasters.nl in Tilburg kunt u kiezen uit een ruime diversiteit aan kleuren in glans, mat en zijdeglans. Ook een full colour print of motief behoren tot de opties. Zelfs wanneer u zelf een ontwerp heeft, kunt u dit aan ons voordragen. Dan gaan wij dit volledig naar uw wens aanbrengen op uw auto. Wij maken bij het wrappen van de auto gebruik van hoogwaardig folie dat een stoot- en krasvaste laag heeft. Hierdoor zult u lang plezier hebben van uw car wrap of striping in Tilburg.

De mogelijkheden van carwrapping

Bij Carwrapmasters.nl kunnen wij uw auto voorzien van een full colour print, maar ook van striping. Ook bent u bij ons aan het juiste adres wanneer wij onderdelen, zoals spiegelkappen, sierlijsten of het dak van uw auto moeten wrappen. Door onze ruim opgezette werkplaats kunnen wij veel verschillende voertuigen kwijt. Denk hier bij aan scooters, motoren, vrachtwagens en opleggers. Bekijk ons portfolio en neem contact met ons op voor carwrapping in Tilburg.

Neem contact met ons op voor een car wrap in Tilburg

Door de professionele werkwijze van ons team hebben wij al veel klanten in de regio Tilburg, zoals in Berkel-Enschot, Loon op Zand, Goirle, Moergestel en Udenhout, naar tevredenheid geholpen met fleetmarking, carwrapping en autoruiten blinderen. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze service? Kom dan langs in onze showroom of neem dan contact met ons op. Mail naar info@carwrapmasters.nl of bel ons op 013-7506355. Laat door ons uw auto wrappen of autoruiten blinderen in Tilburg.

Offerte aanvragen

Geïnteresseerd in het laten carwrappen van uw auto, bestelbus of vrachtwagen? Vul dan onderstaand formulier volledig in.

(Met de * gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen.)