Over ons

Het wrappen van voertuigen is een specialisme van Carwrapmasters.nl, onderdeel van ROPA Groep BV.

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Wilt u speciale acties van uw bedrijf ondersteunen? Wilt u uw auto van een speciale look voorzien of de ramen laten tinten?
Bij Carwrapmasters.nl bent u op het juiste adres. Van ontwerp tot uitvoering, met een eindresultaat dat de verwachtingen overtreft.
Carwrapmasters.nl werkt uitsluitend met eersteklas folies met een lange levensduur.

Veelzijdig, creatief, perfecte uitvoering en optimale service zijn kernbegrippen, die horen bij onze jonge onderneming.

ROPAsign is een reclame productiebedrijf en levert een compleet pakket van visuele communicatie en onderscheidt zich door specialismen. Bij ROPAsign vindt u alles onder een dak. Voor (full colour) stickers en het beletteren van voertuigen, gevels en reclameborden kunt u bij ons terecht. Vlaggen, spandoeken, presentatiematerialen, kleding en drukwerk: alles wordt door ons volgens uw wensen ontworpen en uitgewerkt.
Een team van enthousiaste medewerkers met passie voor hun vak staat voor u klaar om uw wensen in een ontwerp te vertalen en vervolgens uit te voeren.

ROPAsign heeft moderne technieken in huis zoals groot formaat printers, laminators en snijplotters. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt, die door de specialisten in een ruim opgezette werkplaats en op locatie worden bewerkt. Vele bewerkingen zoals, zagen, frezen en laseren worden toegepast.
ROPAsign is actief in de gehele Benelux en met onze vele partners worden grote projecten gerealiseerd.

Onze werkplaats

Carwrapmasters.nl beschikt over een eigen ruim opgezette en goed ingerichte werkplaats in Tilburg. Hier kunt u terecht voor het wrappen van uw auto, autoruiten blinderen of fleetmarking. Onze werkplaats heeft een werkruimte van ruim 750m2, wat ons en onze klanten veel voordelen biedt. Wij bieden namelijk niet alleen ruimte voor auto’s, maar de werkplaats is ook ideaal voor opleggers, combi’s en LZV-voertuigen. Daarbij heeft de werkplaats een voor- en achteringang, wat het in en uitrijden van voertuigen makkelijker maakt. Bij Carwrapmasters.nl weet u zeker dat uw auto, scooter, vrachtwagen of opleggers veilig en droog staat.

Iedere wrap die wij plaatsen en afleveren voorzien we standaard van een beschermende basislaag. Deze laag zorgt ervoor dat u de eerste bescherming al heeft waardoor u de wrap in de toekomst makkelijker kunt onderhouden. We raden aan om de wrap altijd te onderhouden met de producten die hier speciaal voor bestemd zijn.

Bent u na verloop van tijd toe aan een nieuwe uitvoering of wilt u de originele kleur terug dan kunnen wij tegen geringe kosten uw auto terugbrengen in de originele kleur.

Wij hebben in Noord-Brabant al vele klussen mogen uitvoeren, bijvoorbeeld in: Breda, Den Bosch, Dongen, Eindhoven, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Oisterwijk, Oosterhout, Reusel-De Mierden, Tilburg en Waalwijk.

Nazorg

Vergeet niet, nadat uw auto is gewrapped, dit door te geven aan het RDW (Rijksdienst voor het wegverkeer). Dit is namelijk verplicht.
Op de uitvoering en de kwaliteit van de folie bieden wij u garantie.
Het onderhouden van uw “nieuwe” auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Verwijder vuil regelmatig en verwijder vogelpoep zo snel mogelijk. Dat vreet in op de lak, en helaas ook op een wrap.
Het wassen van de auto doet u bij voorkeur met de hand. Echter de wasstraat kan ook. 
Als een matte of satijnglans is toegepast dan dient u om dit effect te behouden geen waxlaag aan te brengen. Er zijn speciale wrap onderhoudsproducten voor het onderhouden, schoonmaken en conditioneren van glanzende en geprinte wraps en weer andere sets voor het onderhouden en schoonmaken van matte carwraps.